logo
Addvantage
Езиков Център ONE STEP

Курсове по общ английски - от А1 до С1

В нашите курсове по общ английски, независимо дали сте начинаещ или сте на крачка от най-високата степен на владеене на езика, ние подхождаме с еднакво внимание и Ви консултираме надеждно, за да направите най-правилния избор за ниво. Те са специално предназначени за хора на възраст от 18 години нагоре, като съответно и учебната система и всички останали образователни ресурси са съобразени с това.

Успехът на курсовете ни по общ английски, което всъщност ги прави предпочитани пред тези на други школи, е в това, че ние не само не правим компромис с качеството на обучението, но и много внимателно правим подбора за съответното ниво, за да се постигне възможно най-уеднаквено ниво на участниците в групата. Всички кандидат-курсисти полагат диагностичен тест достъпен на уеб страницата ни онлайн, както и устен тест, който протича като събеседване с преподавател по общи теми и въпроси, за да може разпределението в съответната група по нивата съгласно Общата езикова рамка да е от максимална полза за курсиста. От споделените положителни мнения на наши бивши и настоящи курсисти от групите по общ английски от А1 до С1, разбираме, че отличната им оценка идва от качеството, но и от възможността да се обърне лично внимание на хората в групата, защото One Step спазва строг стандарт за ефективност на обучението в група, а именно максимален брой участници между 6-8 души.
Тъй като твърдо вярваме, че новите образователни технологии могат да бъдат от голяма полза при изучаването на чужди езици, всички наши курсисти могат да се възползват от “blended learning” подхода, или в превод “смесено обучение”, който съчетава успешно традиционното учене в класна стая с допълнителна подготовка в онлайн платформата ни, за да могат да се постигнат желаните резултати и с лекота да се надгради желаното езиковото ниво.

Как са структурирани курсовете в One Step по общ английски и каква е нашата конкретна методологична цел за изпълнение?
Всяко от нивата А1, А2, В1 покрива 120 учебни часа, които са обособени в два модула от по 60 учебни часа, а нивата B2 и C1 са от по 140 учебни часа, съответно по 70 учебни часа за всеки от модулите. В зависимост от интензивността, продължителността им обичайно е два или три месеца, съответно два или три пъти седмично по три учебни часа на занятие, а при ускорен курс, който се провежда всеки делничен ден по три учебни часа, за 1 месец.

Голяма част от курсистите в групите по общ английски желаят да постигнат по-добра професионална реализация посредством овладяване на нови и по-високи знания по английски език, а други се ориентират към живот и работа в чужбина. Затова нашата главна задача е да им помогнем да реализират вече начертаните от самите тях цели. Тъй като овладяването на език е свързано със съзнателно полагане на усилия и понякога “преборване” с погрешни схващания относно ученето му, ние държим нашите курсисти не само да имат ефективна и работеща стратегия за успешно обучение, но и да задържим тяхната мотивация. Целим да създадем предпоставки за успешно обучение, което задължително включва и осигуряването на повече практика и обучение.

Съвременните методи в чуждоезиковото обучение дават предимство на комуникативния подход и за това ние сме отделили задължително време във всяко учебно занятие за свободно изразяване на мнение по дадена тема на английски език.

Ценим добрата и весела атмосфера в часовете, защото изпитано правило е, че положителните нагласи, емоции и мотивация са пряко свързани с високата успеваемост.

Онлайн записване!

Нашите условия и дати Ви харесват? Защо не се запишете за нашия курс още сега! Записването е изцяло онлайн и отнема точно 2 минути!

Учебна система

Изборът ни на учебна система е “English File” на Oxford University Press – гъвкава система, разработена във всички нива, която постоянно се осъвременява, със забавни и информативни текстове и с едно голямо предимство пред много други – акцентира върху практически ситуации. По този начин в часовете се упражнява „жив“, ситуативен английски, много важен за „проговарянето“ на обучаващите се.

Граматика, лексика и произношение също се упражняват, те са в отделни модули, добре структурирани и поднесени достъпно.

В секцията “Listening” слушаме автентичен език, което също подпомага курсистите да са подготвени за реална езикова среда.

В хода на обучението се усвояват и много лексикални конструкции, идиоматични изрази, фразеологизми, колокации, също способстващи по-лесното преодоляване на езиковата бариера.

След всеки тематичен урок има преговор на секция, което е още една възможност да се попълнят евентуални пропуски и да се затвърдят знанията.

Учебната ни програма за възрастни по общ английски е съобразена с нивата по Общата европейска референтна езикова рамка (Common European Framework of Reference for Languages):

  • А1 – Elementary
  • A2 – Pre-Intermediate
  • B1 – Intermediate
  • B2 – Upper-Intermediate
  • C1 – Advanced

* За да сме максимално полезни при разпределянето на курсистите в съответното ниво освен ако не кандидатствате за А1 (Elementary), трябва да направите безплатен онлайн диагностичен тест или ако желате на място, в някоя от учебните ни зали.

*Курсовете по общ английски са с продължителност средно 3 месеца за ниво, в зависимост от седмичния хорариум.

*След успешно завършване на ниво B2 (Upper-Intermediate), курсистите могат да планират подготовка, за някои от сертификатните изпити – FCE, CAE, IELTS или TOEFL.

*Ниво B2 е неоходимия минимум, за стартиране подготовката на горепосочените изпити.

Като първа стъпка трябва да се вземе под внимание, че за да може преподавателят максимално добре да направи преценка за напредъка на обучаващите се е необходимо и силно препоръчително почти стопроцентовото им присъствие в часовете. Така преподавателят може да формира вярна представа за представянето в различните модули и да даде адекватна препоръка.

Регулярните тестове и домашната работа, когато се изпълняват стриктно, също са обективен критерий за развитието на езиковите умения или липсата на такива.

Всеки курсист има свое лично езиково портфолио, което лесно и за самия него го ориентира дали има прогрес.

Предстоящи курсове

КУРС:ДНИ НА ПРОВЕЖДАНЕ:ЧАСОВЕ:СТАРТ:БРОЙ УЧЕБНИ ЧАСОВЕ:ЦЕНА
Присъствен:
ЦЕНА
Онлайн:
Oбщ английски
А1 - А2
понеделник и сряда8.15 – 10.30 или
18.30 – 20.45
5.1060 ч.369 лв.299 лв.

Специални отстъпки

Отстъпката важи за записалите се до 12 дни преди началото на курса.

Отстъпката важи за втори или всеки следващ член от семейството.

Отстъпката от 5% от цената се прави на всеки записал се приятел.

Мнения на курсисти

Поли

Полина Павлова

В школата се предоставя високо ниво на преподаване на езика. Може да се разчита на изключителен професионализъм, компетентност и индивидуален подход в обучението.
В лицето на г-жа Костадинова срещнах преподавател с отлична квалификация, педагогически опит и търпение.
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-17T17:53:14+02:00
Поли
В школата се предоставя високо ниво на преподаване на езика. Може да се разчита на изключителен професионализъм, компетентност и индивидуален 

Дона Димитрова

Срещнах г-жа Атанасова при подготовката си за IELTS. Когато разбрах, че трябва да се явя на този изпит бях притеснена, защото не бях запозната с формата на изпита, а имах само 1 месец време да се подготвя. Г-жа Атанасова направи подходящ план за подготовката ми за изпита и успя да ме окуражи, че мога да постигна желания резултат, макар и времето до датата на изпита ми да беше твърде малко. Благодарение на нея постигнах резултат, за който дори не бях мечтала (8.0/9.0). Освен изключителен преподавател, г-жа Атанасова е един уникален и позитивен човек, което прави уроците с нея наистина приятни.
Езиков център OneStep
5.0
2018-02-19T20:19:23+02:00
Срещнах г-жа Атанасова при подготовката си за IELTS. Когато разбрах, че трябва да се явя на този изпит бях притеснена, 
Илияна

Илияна Христова

Аз мога да бъда само благодарна на преподавателката в Оne Step. Тя положи много грижи, вложи старание и завидно търпение. За три години предаде на сина ми знания, достатъчни да продължи в английско училище без необходимост от допълнителна подготовка. Образованието ни би било на друго ниво с повече преподаватели като нея!
Благодаря!
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-25T15:16:30+02:00
Илияна
Аз мога да бъда само благодарна на преподавателката в Оne Step. Тя положи много грижи, вложи старание и завидно търпение. 
Рашко

Рашо Икономов

Срещах г-жа Костадинова на курс за подобряване на английски език, ниво Б2 във фондация ‚Фулбрайт‘. Курсът беше с продължителност 3 месеца и г-жа Костадинова преподаваше още там. Още от 1вото посещение тя ме грабна със своя професионализъм, отдаденост и търпение. В самото начало си пролича как иска да научи учениците да говорят на хубав английски език, а не само да мине времето и да, изпее‘ поредния урок.
След курса избрах да продължа на индивидуална програма и последвах моята преподавателка в ОNE STEP и почти веднага започнах. Ходих и учих с голямо желание без да го чувствам като задължение и това се дължи изцяло на г-жа Костадинова, защото тя знае как да направи часа интересен и как да те накара да учиш с удоволствие.
Препоръчвам Ви г-жа Костадинова, защото тя е не само изключителен преподавател, а и уникален, сърдечен и позитивен човек, което прави един урок прекаран с нея едно приятно изживяване!
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-25T15:17:53+02:00
Рашко
Срещах г-жа Костадинова на курс за подобряване на английски език, ниво Б2 във фондация ‚Фулбрайт‘. Курсът беше с продължителност 3 
Иляна Стоева

Илияна Стоева

В ONE STEP имах отличен преподавател, с много ефективни и разбираеми методи на преподаване. Адаптира учебните материали по максимално полезен и увлекателен начин. Благодарение на специално разработената за мен учебна програма, постигнах доста високи академични резултати и усвоих ценното умение да общувам свободно на английски език.
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-25T16:15:16+02:00
Иляна Стоева
В ONE STEP имах отличен преподавател, с много ефективни и разбираеми методи на преподаване. Адаптира учебните материали по максимално полезен 
ана мария

Анна-Мария Емилова

Обучението ми при Г-жа Атанасова направи изучаването на чужд език изключително приятен процес за мен. За тези две години и половина изучаване на английски език при нея аз подобрих и повиших нивото на английският си значително. Уроците минаваха бързо и неусетно, но с продуктивен резултат. Тя работи с добър подход към учениците си и някак си успява да подбуди интерeс към езика. Като цяло съм останала само с положителни емоции и знания, които ми помогнаха да постигна успех в кандидатстването и бях приета специалност Политология в Софийски университет "Св. Климент Охридски"
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-25T15:15:27+02:00
ана мария
Обучението ми при Г-жа Атанасова направи изучаването на чужд език изключително приятен процес за мен. За тези две години и 
5
6
Езиков център OneStep
Свържи се с нас