logo
Addvantage

Тест за ниво

Диагностичният онлайн тест определя ориентировъчно текущото ви ниво. Той включва предимно граматически въпроси с нарастваща трудност и е само ориентир, но не и изчерпателен критерии за степента на вашите езикови компетенции по английски език. При този тип входящи тестове е възможно резултатът ви да е по-висок от реалното ниво на владеене, за това лично ние ви съветваме, ако имате колебания да направите безплатно тест-занятие. Това прави възможна по-вярна и по-точна преценката за вашето входящо ниво.

Тестът включва 40 въпроса като всеки от тях има само един верен отговор! В случай, че въпросите ви станат много трудни и не знаете верния отговор,не налучквайте, а по-добре спрете до където сте стигнали. Желателно е времетраенето на теста да не се удължава на повече от 30-35мин.

Пожелаваме Ви успех!

1.Jane ……… my new English teacher.
2. She ……… in London.
3. ………………. a car?
4. That’s mine. Give it to …….. !
5. We ………….. at work yesterday.
6. I ………….. watch the film tomorrow.
7. They didn’t………. last year.
8. She visits her grandparents ………… .
9. The phone is ringing! Don’t worry ………. answer it.
10. …………………… never been to Paris before.
11. I was very …………. that book.
12, Where …………. when you first met her?
13. If the weather …………… nice tomorrow, we will go for a walk.
14. What …………… since we met.
15. Mercedes-Benz cars ……….. made in Germany for many years.
16. My first cousin …………… work in the USA.
17. If I …………. you, I would tell him immediately.
18. Are you pleased ……………. the results?
19. The bridge is very old. It …………. in 1920.
20. I ………………. come with you tomorrow, I’m not sure.
21. Instead ……….. to the party, John stayed at home.
22. If I …………. overslept, I wouldn’t have missed the airplane.
23. He ……………. eating strawberry jam and biscuits, when his Mom walked into the kitchen.
24. I wish I ………….. harder when I was at school.
25. I promise I ………… all the work by next Monday.
26. She …………… the bus. I’m not sure how she got to school.
27. Don’t forget ………… the door.
28. Whenever I ………… you I feel happy.
29. We arrived at the airport ………… for the flight.
30. I worked overtime today ………… I could take time tomorrow.
31. She advised me ………… hard.
32. She ………… to the cold and she caught a cold.
33. Now I’m broke. If only I ………… all my money.
34. I will have to have the house ………… before they come to visit us.
35. A breakout from prison has been reported. It is believed that one prisoner acting alone or a group of prisoners working together ………… escaped.
36. She hates ……….. made a fool of.
37. If you don’t mind ………… a little longer, I can do that for you.
38. He retired early ………… of ill-health.
39. Three sites are ………… under consideration for the new high-tech building.
40. Don’t worry about trying to catch the last bus home. We can ………… you up for the night.

Име и фамилия:
Вашият имейл:
Телефон за връзка:

Безплатна консултация

Нашият тест е страхотен начин да проверите знанията си, но за да получите още по-точна оценка, можете да се възползвате от услугата “Безплатна консултация”. Тя може да бъде проведена в удобно за вас време в някоя от нашите учебни зали и е най-сигурният начин да проверим знанията Ви! Заявете своята безплатна консултация още сега:

НАШИТЕ КУРСОВЕ:

Мнения на курсисти

ана мария

Анна-Мария Емилова

Обучението ми при Г-жа Атанасова направи изучаването на чужд език изключително приятен процес за мен. За тези две години и половина изучаване на английски език при нея аз подобрих и повиших нивото на английският си значително. Уроците минаваха бързо и неусетно, но с продуктивен резултат. Тя работи с добър подход към учениците си и някак си успява да подбуди интерeс към езика. Като цяло съм останала само с положителни емоции и знания, които ми помогнаха да постигна успех в кандидатстването и бях приета специалност Политология в Софийски университет "Св. Климент Охридски"
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-25T15:15:27+03:00
ана мария
Обучението ми при Г-жа Атанасова направи изучаването на чужд език изключително приятен процес за мен. За тези две години и 
Рашко

Рашо Икономов

Срещах г-жа Костадинова на курс за подобряване на английски език, ниво Б2 във фондация ‚Фулбрайт‘. Курсът беше с продължителност 3 месеца и г-жа Костадинова преподаваше още там. Още от 1вото посещение тя ме грабна със своя професионализъм, отдаденост и търпение. В самото начало си пролича как иска да научи учениците да говорят на хубав английски език, а не само да мине времето и да, изпее‘ поредния урок.
След курса избрах да продължа на индивидуална програма и последвах моята преподавателка в ОNE STEP и почти веднага започнах. Ходих и учих с голямо желание без да го чувствам като задължение и това се дължи изцяло на г-жа Костадинова, защото тя знае как да направи часа интересен и как да те накара да учиш с удоволствие.
Препоръчвам Ви г-жа Костадинова, защото тя е не само изключителен преподавател, а и уникален, сърдечен и позитивен човек, което прави един урок прекаран с нея едно приятно изживяване!
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-25T15:17:53+03:00
Рашко
Срещах г-жа Костадинова на курс за подобряване на английски език, ниво Б2 във фондация ‚Фулбрайт‘. Курсът беше с продължителност 3 

Дона Димитрова

Срещнах г-жа Атанасова при подготовката си за IELTS. Когато разбрах, че трябва да се явя на този изпит бях притеснена, защото не бях запозната с формата на изпита, а имах само 1 месец време да се подготвя. Г-жа Атанасова направи подходящ план за подготовката ми за изпита и успя да ме окуражи, че мога да постигна желания резултат, макар и времето до датата на изпита ми да беше твърде малко. Благодарение на нея постигнах резултат, за който дори не бях мечтала (8.0/9.0). Освен изключителен преподавател, г-жа Атанасова е един уникален и позитивен човек, което прави уроците с нея наистина приятни.
Езиков център OneStep
5.0
2018-02-19T20:19:23+03:00
Срещнах г-жа Атанасова при подготовката си за IELTS. Когато разбрах, че трябва да се явя на този изпит бях притеснена, 
Поли

Полина Павлова

В школата се предоставя високо ниво на преподаване на езика. Може да се разчита на изключителен професионализъм, компетентност и индивидуален подход в обучението.
В лицето на г-жа Костадинова срещнах преподавател с отлична квалификация, педагогически опит и търпение.
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-17T17:53:14+03:00
Поли
В школата се предоставя високо ниво на преподаване на езика. Може да се разчита на изключителен професионализъм, компетентност и индивидуален 
Иляна Стоева

Илияна Стоева

В ONE STEP имах отличен преподавател, с много ефективни и разбираеми методи на преподаване. Адаптира учебните материали по максимално полезен и увлекателен начин. Благодарение на специално разработената за мен учебна програма, постигнах доста високи академични резултати и усвоих ценното умение да общувам свободно на английски език.
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-25T16:15:16+03:00
Иляна Стоева
В ONE STEP имах отличен преподавател, с много ефективни и разбираеми методи на преподаване. Адаптира учебните материали по максимално полезен 
Илияна

Илияна Христова

Аз мога да бъда само благодарна на преподавателката в Оne Step. Тя положи много грижи, вложи старание и завидно търпение. За три години предаде на сина ми знания, достатъчни да продължи в английско училище без необходимост от допълнителна подготовка. Образованието ни би било на друго ниво с повече преподаватели като нея!
Благодаря!
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-25T15:16:30+03:00
Илияна
Аз мога да бъда само благодарна на преподавателката в Оne Step. Тя положи много грижи, вложи старание и завидно търпение. 
5
6
Езиков център OneStep
Свържи се с нас