Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rodewayu/public_html/onestep.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rodewayu/public_html/onestep.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rodewayu/public_html/onestep.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
За нас - Езиков център One Step
logo
Addvantage

ЗА НАС

Нашата мисия и визия

Уважаеми курсисти,

 

От личен опит на преподавател с многогодишен стаж в преподаването на английски език мога уверено да кажа, че за мен първата стъпка в процеса на обучение по чужд език, винаги е била да се събуди любопитството, познавателния интерес и да се засили личната мотивация на всяко едно дете или възрастен, решил да изучава английски език.

С годините тази първа стъпка да изостря апетита на курсистите към изучаването на езика и да формирам у тях мирогледа, че ученето на език е любов и постоянство, се превърнаха в мой първи и основен професионален принцип.

Преподаването на чужд език изисква различни и адекватни на времето педагогически похвати, гъвкави модели за поднасяне на понякога нелекия учебен материал, което е съществено за индивидуалния подход към обучението. Това умение да се намери точния път към всекиго, за да остане мотивиран и да продължи да учи с желание, прави обучението ефективно и отличава добрия от много добрия преподавател.

Този мой принцип се наложи и в учебен център ONE STEP!

Ние умеем да бъдем гъвкави в подхода си, да съчетаваме най-добрите и доказани педагогически похвати, за да постигнем най-важното – индивидуално отношение към всеки наш курсист, за да може той уверено и с по-голямо желание да разгърне максимално своя собствен потенциал!

Защо да изберете нас?

Има поне 5 причини, за да ни изберете:

  • Вашите индивидуални езикови нужди са топ приоритет за нас, затова групите са малки, а обучението качествено и ефективно. От Вас се изисква само да следвате нашето мото:
    „ Мога да науча английски – ще го направя!
  • Да, ние сме гъвкави и умеем да съчетаваме традиционни с модерни похвати и имаме балансирана учебна програма между учене и забавления. Знаем, че ученето не е само в класната стая.
  • 95 % от нашите възпитаници биха ни препоръчали, защото оценяват високо уменията на преподавателя, като в същото време споделят, че се чувстват мотивирани и по-уверени в комуникацията си на английски език.
  • Нашият учебен център се намира в самия център на София и е леснодостъпен с обществен или личен транспорт. Той е комфортен и светъл, атмосферата е топла и приятелска и на чаша чай или кафе, Вие започвате учебните часове с повече удоволствие.
  • Макар групите ни да са малки, ние държим цените ни да бъдат разумни, тъй като смятаме, че обучението по английски език в 21 век е абсолютно необходимо за професионалното развитие на съвременния човек и трябва да бъде финансово достъпно.

Клиентите за нас:

Магдалена Линч

Магдалена Линч

During the Fall of 2016 I was part of ONE STEP’s iBT TOEFL preparation course. I had a basic understanding of what that test would be like and how many points I had to have, and Mrs. Atanasova succeeded not only to prepare me for the test, but to give me confidence that I would do great. I could not have asked for a better teacher! She is extremely well prepared, has undeniable knowledge and passion for what she does. But what makes her different, is her unique approach to every student, her patience and positive attitude. Mrs. Atanasova encouraged me to take the test on the first available date after the end of the course, which is what I did. My result on the test was 112 points! Thanks to her course, I achieved a result I could not have dreamed of before!
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-25T16:13:51+02:00
Магдалена Линч
During the Fall of 2016 I was part of ONE STEP’s iBT TOEFL preparation course. I had a basic understanding 
Лора

Лора, ученик 7-ми клас

Г-жа Костадинова е чудесен преподавател. Винаги е готова за урока и с материали и със знания. Уроците са интензивни, но ненатоварващи. Плановете в тетрадката са добре структурирани и уча по нея безпроблемно и бързо. При нея езикът се усвоява лесно, защото често поднася материала по забавен и интересен начин. Ходя там с голямо удоволствие!
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-17T17:50:29+02:00
Лора
Г-жа Костадинова е чудесен преподавател. Винаги е готова за урока и с материали и със знания. Уроците са интензивни, но 

Силвия Кашова

Много съм доволна от курсовете по разговорен английски в ONE STEP. Преподавателката е спокойна, много търпелива и умее да обяснява по достъпен начин. Отдава индивидуално внимание на всеки и подготвя допълнителни материали според нивото на групата. Часовете с нея са забавни и ползотворни.
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-25T16:09:49+02:00
Много съм доволна от курсовете по разговорен английски в ONE STEP. Преподавателката е спокойна, много търпелива и умее да обяснява 
Поли

Полина Павлова

В школата се предоставя високо ниво на преподаване на езика. Може да се разчита на изключителен професионализъм, компетентност и индивидуален подход в обучението.
В лицето на г-жа Костадинова срещнах преподавател с отлична квалификация, педагогически опит и търпение.
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-17T17:53:14+02:00
Поли
В школата се предоставя високо ниво на преподаване на езика. Може да се разчита на изключителен професионализъм, компетентност и индивидуален 
ана мария

Анна-Мария Емилова

Обучението ми при Г-жа Атанасова направи изучаването на чужд език изключително приятен процес за мен. За тези две години и половина изучаване на английски език при нея аз подобрих и повиших нивото на английският си значително. Уроците минаваха бързо и неусетно, но с продуктивен резултат. Тя работи с добър подход към учениците си и някак си успява да подбуди интерeс към езика. Като цяло съм останала само с положителни емоции и знания, които ми помогнаха да постигна успех в кандидатстването и бях приета специалност Политология в Софийски университет "Св. Климент Охридски"
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-25T15:15:27+02:00
ана мария
Обучението ми при Г-жа Атанасова направи изучаването на чужд език изключително приятен процес за мен. За тези две години и 
Рашко

Рашо Икономов

Срещах г-жа Костадинова на курс за подобряване на английски език, ниво Б2 във фондация ‚Фулбрайт‘. Курсът беше с продължителност 3 месеца и г-жа Костадинова преподаваше още там. Още от 1вото посещение тя ме грабна със своя професионализъм, отдаденост и търпение. В самото начало си пролича как иска да научи учениците да говорят на хубав английски език, а не само да мине времето и да, изпее‘ поредния урок.
След курса избрах да продължа на индивидуална програма и последвах моята преподавателка в ОNE STEP и почти веднага започнах. Ходих и учих с голямо желание без да го чувствам като задължение и това се дължи изцяло на г-жа Костадинова, защото тя знае как да направи часа интересен и как да те накара да учиш с удоволствие.
Препоръчвам Ви г-жа Костадинова, защото тя е не само изключителен преподавател, а и уникален, сърдечен и позитивен човек, което прави един урок прекаран с нея едно приятно изживяване!
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-25T15:17:53+02:00
Рашко
Срещах г-жа Костадинова на курс за подобряване на английски език, ниво Б2 във фондация ‚Фулбрайт‘. Курсът беше с продължителност 3 

Мария Маринова

Много се радвам, че случайността ме срещна със Здравка Атанасова. Работата в малки групи дава възможност за по-фина настройка при всеки един. По-лесно се намират  гъвкавите решения за график. Харесва ми отношението на Здравка към всеки един от нас. Много лъчезарна, винаги усмихната, висок професионализъм – сериозна предпоставка за приятна атмосфера и мотивация за развиване на английски език. Силно толерантна, с индивидуален подход. Допада ми много като преподавател.
Благодаря, със сигурност ще продължа да я препоръчвам!
Езиков център OneStep
5.0
2017-08-17T17:48:03+02:00
Много се радвам, че случайността ме срещна със Здравка Атанасова. Работата в малки групи дава възможност за по-фина настройка при 
5
7
Езиков център OneStep
Свържи се с нас